Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trudna četiri mjeseca

Homoseksualnim prijateljima dijete nosi lezbijska političarka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnica američke savezne države Utah Christine Johnson, koja priznaje lezbijske sklonosti, najavila je da nosi dijete svojih prijatelja.

Utah ne dozvoljava nevjenčanim parovima posvajanje djece, pa je 41-godišnja Christine Johnon odlučila pomoći homoseksualnom paru u ostvarenju cilja da postanu roditelji, piše Digital Journal. Ona već ima 17-godišnju kćer iz bivšeg braka i trenutačno je trudna četiri mjeseca. 'Mogu suosjećati s njihovom željom da postanu roditelji i željom da dijele život s djetetom', rekla je Johnson.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

Uobičajena cijena korištenje usluga surogat majke kreće se oko 100.000 američkih dolara, ali Johnson to radi besplatno za par koji će platiti samo troškove bolničkog liječenja. Ona vjeruje da će njezini prijatelji biti odlični roditelji. Muškarac čija je sperma korištena za oplodnju imat će roditeljska prava, ali ne i njegov partner. Johnson kaže kako će dijete znati tko mu je majka, ali će njezina uloga u djetetovom životu biti mala.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene