Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Ljubavni skandal

Francuski predsjednik ODABRAO?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hollandeu (59) je navodno savjetovano da bude "predsjednik samac", dok javnost "ne probavi" aferu.

Francuski predsjednik François Hollande navodno je u pregovorima oko završetka veze s prvom damom Valerie Trierweiler, s kojom je devet godina, nakon što se otkrilo da je on u vezi s 41-godišnjom glumicom Julie Gayet. Britanski Daily Telegraph izvijestio je o pregovorima o prekidu prvog para Francuske pozivajući se na izvore iz Elizejske palače, piše Fox News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Francuski ljubavni jadi Hollande posjetio 'prvu damu' u bolnici Slika nije dostupna Je li moguće? Ljubavnica francuskog predsjednika trudna 4 mjeseca?

Buran ljubavni život: Prokletstvo ili blagoslov Elizejske palače?

Trierweiler (48) je u subotu puštena iz pariške bolnice u kojoj je bila 10-ak dana, otkad se u medijima pojavila Hollandeova afera s glumicom. Sada se nalazi u lovačkom domu pokraj palače Versailles.

Francuski predsjednik je prošlog tjedna na press konferenciji obećao razjasniti tko će biti njegova službena pratnja, s obzirom da za 11. veljače ima zakazan put u SAD. Prije skandala to je trebala biti njegova supruga koja je navodno više sklona verziji da i nakon afere ostane s njim u vezi.

Hollandeu (59), koji ima četvero djece s ranijom partnericom političarkom Segolene Royal, navodno je savjetovano da bude "predsjednik samac", dok javnost "ne probavi" aferu. "Ako mora doći do razlaza, on mora bit dostojanstven prema Valerie Trierweiler. I Julie Gayet se ne smije odmah doseliti u Elizejsku palaču", rekao je jedan od Hollandeovih savjetnika za francuske novine Le Figaro. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene