Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skupina povezana s Anonymousima hakirala je navodnu stranicu ISIL-a, te su ondje stavili poruku 'smirite se', a pokraj nje je bila i reklama za Vigaru.


Hakerska skupina Ghost Sec, povezana s Anonymousima, srušila je internetsku stranicu za koju navode da je islamistička, a umjesto propagandnih poruka koje šalju militanti objavili su reklamu za Viagru, piše Independent.

ŠOKANTNE SNIMKE Ovdje su se skrivali dok ih Pešmerge i koalicija nisu uništili

Vezani članci Šri Lanka (Foto: AFP) Nakon pucnjave u skrovištu terorista vojska u kući pronašla 15 tijela, među njima je šestero djece Vojnikinja SDF-a slavi eliminaciju zadnjeg uporišta ISIS-a (Foto: AFP) Zadnji dani krvavog kalifata koji je ne tako davno u crno zavio cijeli svijet: Islamska država upravo je izgubila svoje posljednje uporište

Čitateljima portala hakeri su ostavili poruku da na njoj ima previše ISIL-a. 'Povećajte svoju smirenost. Previše ljudi bavi se ISIL-om. Molimo vas da gledate u ovu krasnu reklamu kako bismo poboljšali vašu infrastrukturu i dali vam sadržaj ISIL-a za kojim očajnički žudite', napisali su hakeri na stranicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook