Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala i razbila glavu

FOTO Srbijansku turisticu u New Yorku divljački napala prolaznica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijansku turisticu u New Yorku, slučajna je prolaznica bez povoda svom snagom gunurnula na tlo. U incidentu je srbijanska turistica zadobila ozljedu glave.

Aleksandra Cvetković razgledavala je zanimljivosti na Times Squareu i pozirala za fotografiju, kad je odjednom, divljački i bez ikakvog povoda na nju nasrnula 30-godišnja Deanne Ostbye i oborila je na tlo.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> Trudnica i suprug poginuli dok su išli na porođaj, beba spašena

Cvetković je pri padu na tlo glavom udarila o beton, a na fotografijama je vidljivo kako ozljeda nije bezazlena, jer joj je kroz kosu probila krv.

Nesretnu Cvetković, fotografirala je prijateljica, Ivana Lisavac Bloom, koja je zajedno sa suprugom Johnatanom svjedočila napadu, koji se dogodio prošlog petka. 'Na fotografiji je vidljiv trenutak neposredno prije nego li je gurnuta na tlo', rekao je za NY Daily News Johnatan Bloom.

Cvetković je nakon napada morala na šivanje glave i dobila je tri šava. Ostbye je uhićena i protiv nje su podnesene odgovarajuće prekršajne prijave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene