Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je tinejdžer samo trebao kravatu za razgovor za posao, a u trgovinu je ušao pun treme i vrlo nervozan. No izašao je pun samopouzdanja.


Pomoć u nekim životnim situacijama može se pronaći na najmanje očekivanim mjestima, a takvo iskustvo imao je tinejdžer iz Raleigha u Sjevernoj Karolini. Ušao je u jednu trgovinu, s namjerom da kupi kravatu, no na kraju je dobio kravatu i pregršt karijernih savjeta od jednog od zaposlenika trgovine.

Vezani članci Pokušao ubiti majku pa pušten na slobodu (Foto: Dnevnik.hr) Obrat u slučaju dječaka koji je izbo majku nožem u Trilju: Sud mu ipak odredio istražni zatvor Trumpova kravata (Foto: Twitter/TrumpsTies) - 19 Trump na aparatima: Šaljivci našli novi način provociranja američkog predsjednika

Dennis Roberts, zaposlenik trgovine, kupio je dječaku koji se spremao na razgovor za posao u lokalnom fast food restoranu pravu kravatu, naučio ga kako se pravilno rukovati te mu priredio čak i probu razgovora za posao, da ga pripremi za pravu stvar, prenosi Mirror.

VIDEO Kako bi došao na posao svaki dan hoda 33 kilometra

Ostali zaposlenici su bodrili tinejdžera te mu poželjeli sreću na razgovoru za posao, dok je jedna posjetiteljica u trgovini i fotografirala Robertsa kako mu pomaže i objavila fotografiju na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook