Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Tvrdi: 'Hakiran sam'

FOTO Bivši zamjenik gradonačelnika svijetu pokazao spolovilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografije neprimjerenog sadržaja još jednog političara procurile su u javnost. Nakon sad već kultnog Anthonyja Weinera te švedskog bivšeg šefa ljevice, Larsa Ohlyja, klubu se pridružio i bivši zamjenik gradonačelnika Londona.

Richard Barnes (65) je bivši zamjenik gradonačelnika Londona, kojem su nedavno fotografije vlastitog spolovila završile u javnosti. Fotografije je Barnes napravio sam, a u javnost su 'procurile', jer tvrdi da mu je netko hakirao korisnički račun na Facebooku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Rasprava o Brexitu, Boris Johnson (Foto: AFP) prosvjedi na ulicama Londona Novi udarac za Johnsona: Britanski parlament podržao amandman o odgađanju glasanja o Brexitu

>> FOTO Švedski političar fotkao tetovažu, a uhvatio...

Fotografije Barnesovog spolovila pojavile su se na njegovom Facebook profilu prije tri dana, a otad ih je povukao i izrazio žaljenje što su se tamo pojavile te istaknuo kako kako on to nikad svjesno ne bi napravio.

'Trideset godina sam u politici i nisam j***** glup i to nije stvar koju bi inače napravio. Nisam znao za njih dok mi prijatelj nije rekao. Sad sam ih uklonio', rekao je za Daily Mail Barnes.

'Znam da mi je obraz čist. Morate jahati i kroz oluju. Vjerujem da moje 30-godišnje iskustvo u politici i dalje ostaje neokaljano. Tužno je da i ja mogu biti meta. Te se stvari događaju', rekao je Barnes.

Ipak, fotografije su se mogle i automatski pojaviti na Facebooku s Barnesovog iPhonea, ukoliko je ta opcija bila uključena, no Barnes insistira da se radi o hakiranju njegovog Faceboog profila.

Barnes je između 2008. i 2012. bio zamjenik londonskom gradonačelniku Borisu Johnsonu. Javno priznaje svoju homoseksualnu orjentaciju. Trenutno je vijećnik četvrti Hillington na zapadu Londona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene