Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRVA DOZA

Boris Johnson cijepio se AstraZenecom: ''Nisam baš ništa osjetio''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer Boris Johnson primio je u petak prvu dozu AstraZenecina cjepiva protiv koronavirusa, dan pošto su britanski i europski regulator potvrdili sigurnost tog cjepiva.

"Nisam baš ništa osjetio", rekao je konzervativni čelnik (56) koji je cjepivo primio u bolnici svetog Tome u Londonu, gdje se u travnju 2020. tri dana liječio od COVID-19 na odjelu intenzivne njege.

Britanski premijer Boris Johnson je pozvao Britance da učine isto.

U bolnici svetog Tome dobivao je kisik preko sonde u nosu pošto se zarazio virusom i ozbiljno razbolio.

Poslije je rekao da je bio tako bolestan da je bio pripremljen plan o tome kako objaviti informaciju o njegovoj smrti.

Pročitajte i ovo Bolnica, ilustracija (Foto: Getty Images) ISPOVIJEST ZARAŽENE DJEVOJKE Mjesec dana u sarajevskoj bolnici: ''Smjenjuju se hitna, kombi od mrtvačnice i kamioni sa kisikom... Od grada skijanja, postali smo grad umiranja"

Pročitajte i ovo Šareni kišobrani (Foto: Dnevnik.hr) FINSKA NAJSRETNIJA Objavljena je lista najsretnijih zemalja svijeta. Ispred Hrvatske su i Slovenija, Srbija, Kosovo...

"Kada dobijete poziv na cijepljenje, molim vas otiđite i cijepite se, to je najbolje što možete učiniti za sebe, za svoju obitelj i za sve ostale".

Britanija je dala prvu dozu cjepiva protiv COVID-19 gotovo polovici svojeg odraslog stanovništva, čime spada u jednu od zemalja u svijetu koje najbrže provode program cijepljenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene