Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav javni istup!

FOTO Švedski političar fotkao tetovažu, a uhvatio...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedski političar i bivši predsjednik ljevice, lars ohly, dospio je u lokalne, ali i svjetske medije iz razloga koji nikakve veze nemaju s politikom.

Lars Ohly, švedski je političar koji se htio pohvaliti svojom novom tetovažom na lijevoj potkoljenici pa je to i učinio putem instagrama. Onako usput, na fotografiju se 'ušuljao' i još jedan dio njegove anatomije na kojeg taj političar nije računao.

Pročitajte i ovo Američki bombarder B-52 (Foto: Arhiva/AFP) U čemu je problem? Američko ratno zrakoplovstvo ima problem, piloti im crtaju spolne organe po kokpitu Pas (Ilustracija: Getty Images) Oporavlja se Pas napao dječaka (14) i ugrizao ga za genitalije, liječnici brzom operacijom uspješno sanirali tešku ozljedu

>> FOTO Kad fotografiranje samog sebe krene po zlu...

Nakon 18 lajkova na Instagramu, 56-godišnji Ohly maknuo je fotografiju, shvativši kako nije otkrio samo svoju tetovažu, već i penis. No, za njega to i nije bila prevelika sramota.

'Nije bilo toliko neugodno, zapravo. Bilo je puno lijepih reakcija', rekao je za The Local Ohly, pokušavajući okrenuti sve na šalu.

U međđuvremenu, porastao mu je broj fanova na Twitteru, a pravu šalu na njegov račun, uputio mu je švedski ministar vanjskih poslova Carl Bildt.

'Čestitke - nakon svih ovih godina napravio si istinski javni bum!', napisao mu je u poruci na Twitteru Bildt.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene