Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorena istraga o incidentu

Dvojici pilota Qantasa zabranjen let zbog svađe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot australske aviokompanije Qantas i njegov kopilot suspendirani su nakon svađe oko parametara uzlijetanja njihova Boeinga 747 na letu Dallas-Brisbane, javlja Sydney Morning Herald.

'Pilot i kopilot suspendirani su, a otvorena je istraga o incidentu do kojeg je došlo 14. kolovoza u zračnoj luci Dallas', izjavila je glasnogovornica Qantasa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suspendirani su Piloti zaspali na letu na kojem je bilo 153 ljudi, uslijedio je potpuni kaos: Opravdanje koje su dali je navjerojatno Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?"

>> Pijana pilotkinja htjela voziti avion sa 254 putnika!

Let za Brisbane, na istočnoj obali Australije, odgođen je za 15. kolovoza, ali Qantas tvrdi da svađa dvojice pilota nema veze s tom odgodom.

'Let Qantasa QF8 iz Dallasa/Fort Worth za Brisbane 14. kolovoza odgođen je tijekom noći zbog snažne oluje u području Dallasa', kaže glasnogovornica.

Sydney Morning Herald piše, pak, da je Qantas morao dovesti novu posadu nakon što su dotični piloti natjerani napustiti letjelicu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene