Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavljena u zadnji tren

Pijana pilotkinja htjela voziti avion sa 254 putnika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilotkonja zrakoplovne kompanije Qantas udaljena je s leta samo par minuta prije polijetanja i to zbog sumnje da je pijana.

Posada je posumnjala da je pilotkinja pod utjecajem alkohola te su obavijestili kontrolu leta, koja joj je zabranila upravljanje Boeingom 767, u kojem je u trenutku polijetanja bilo 254 putnika. Sve se ovo odvilo prošli ponedjeljak na letu iz Sydneya za Brisbane.

Pročitajte i ovo Zaruke u avionu Nije to očekivala VIDEO Tijekom leta iz Beograda u jednom trenutku neočekivano se oglasio pilot: "Poštovani putnici govori vam vaš kapetan" Ilustracija Pamtit će taj let Valeria (29) nasilno zadovoljila stranca u avionu: "Pokušao se oduprijeti"

Nakon što je pilotkinja udaljena sa leta, pronađena je njena zamjena kako bi odgoda leta bila što kraća. Pilotkinja je suspendirana s posla dok je istraga o ovom događaju u tijeku, kako bi se utvrdile sve okolnosti. Iz kompanije je potvrđeno da je pilotkinja bila pod utjecajem alkohola, međutim ne žele reći o kojoj se količini točno radi i koliko je točno prije leta pila.

>> Let kasnio zbog - roja pčela na krilu aviona

Ukoliko u kompaniji utvrde da se radi o izoliranom slučaju, pilotkinja će morati ići na savjetovanje i nakon toga će liječnici utvrditi je li sposobna upravljati avionom. Ukoliko pak utvrde da se radi o dugoročnom problemu, pilotkinja će biti otpuštena.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene