Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva imigranta pronađena su skrivena na gotovo nemogućim mjestima u automobilu, na španjolsko-marokanskoj granici.


Službenici španjolske civilne garde, pronašli su dva ilegalna migranta skrivena u automobilu na graničnom prijelazu El Tarajal, koji se nalazi u španjolskoj sjevernoafričkoj enklavi Ceuta.

Vezani članci Slika nije dostupna Talijanska obalna straža: 809 migranata spašeno od utorka Slika nije dostupna Ostojić: Očekujemo da Slovenija sama ukloni žicu

Pogranična policija posumnjala je da nešto nije u redu kad je vozač automobila postao nervozan zbog količine vremena koja je bila potrebna da prijeđe granicu. Odlučili su pretražiti vozilo te pronašli dvoje imigranata, jednog skrivenog ispod poklopca motora, a drugog ispod zadnjeg sjedala u automobilu, prenosi The Local.

Europski sud osudio Italiju zbog lošeg tretmana migranata

Obojica imigranata su bili muškarci iz Gvineje, koji su pokazivali vidljive znakove iscrpljenosti i nedostatka kisika, zbog velike vrućine i ispušnih plinova u dijelovima automobila u kojima su bili skriveni.

Obojica su primila liječničku pomoć od Crvenog križa, a vozač i suvozač automobila, obojica Marokanci u dobi od 23 i 29 godina, uhićeni su i nalaze se u pritvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook