Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŽESTOK, BRUTALAN I BRZ

Dramatično upozorenje Anonymousa: "Pripremite se za treći svjetski rat!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hakerska skupina Anonymous objavila je novi video kojim poziva sve da se pripreme za treći svjetski rat.

Na taj ih zaključak upućuju strateški razmještaj vojnih snaga na Korejskom poluotoku za što kažu da upućuju na rat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat protiv Ukrajine Sjevernokorejske tvornice steljiva rade punom parom: Rusiji u kontejnerima šalju milijune granata Chun Ki-won s djecom vjerovali su mu Pastor spašavao djecu, a onda ih seksualno zlostavljao: Osudili "azijskog Schindlera"

A taj rat će, prema Anonymousima, biti žestok, brutalan i brz. "Iako će biti uključeno mnogo kopnene vojske, za razliku od ranijih svjetskih ratova u ovome će borba vjerojatno biti žestoka, brutalna i brza. Taj će rat globalno biti ekonomski i ekonomski razoran na svim razinama", poručuju Anonymousi.

Na zaključak da je rat neminovan upućuje ih prošlotjedni zahtjev Donalda Trumpa za testiranjem interkontinentalnih balističkih raketa, nedavno upozorenje japanskih vlasti građanima da se pripreme za mogući nuklearni napad, kao i poziv kineskih vlasti svojim građanima koji žive u Sjevernoj Koreji da se vrate u Kinu.

Tvrde i da je Rodrigo Duarte, predsjednik Filipina, u nedavnom susretu pokušao Trumpa odgovoriti da odustane od napada na Sjevernu Koreju.

"Bit će ovo pravi rat s globalnim posljedicama u koji će biti uvučene tri supersile, a ostale nacije će morati odabrati stranu", poručili su Anonymousi koji su svoj video zaključili porukom svijetu: "Pripremite se za ono što slijedi".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene