Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIJEG OD BUKTINJE

DRAMATIČNA SNIMKA Vatrogasac spasio bebu iz goruće zgrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar je izbio u zgradi u centru Buenos Airesa. Na snimci APTN-a vidi se kako roditelji vatrogascu s balkona dodaju maleno dijete, koje on prima u naručje te se noseći ga spušta užetom niz pročelje.

Požar koji je izbio u stambenoj zgradi u centru Buenos Airesa zaprijetio je i jednoj obitelji, koja nije mogla izaći iz svojeg stana. Vatrogasci koji su pristigli na mjesto požara odmah su organizirali akciju spašavanja.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Na snimci APTN-a vidi se kako roditelji vatrogascu s balkona dodaju maleno dijete, koje on prima u naručje te se noseći ga spušta užetom niz pročelje zgrade.

Požar je izbio jučer, odmah nakon podneva po lokalnom vremenu, a po pisanju tamošnjih medija proširio se sa skladišta susjednog supermarketa, u kojima je vatra inicijalno izbila, piše AP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene