Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Požar je izbio u zgradi u centru Buenos Airesa. Na snimci APTN-a vidi se kako roditelji vatrogascu s balkona dodaju maleno dijete, koje on prima u naručje te se noseći ga spušta užetom niz pročelje.


Požar koji je izbio u stambenoj zgradi u centru Buenos Airesa zaprijetio je i jednoj obitelji, koja nije mogla izaći iz svojeg stana. Vatrogasci koji su pristigli na mjesto požara odmah su organizirali akciju spašavanja.

Vezani članci Spašeni psi - 7 Izbavili pse od monstruma i spasili im život: Pogledajte nevjerojatne slike oporavka, izvukli su se za dlaku Dječaci skočili s trećeg kata Dramatična snimka: Dvojica dječaka skočila s trećeg kata zgrade, uhvatili ih susjedi

Na snimci APTN-a vidi se kako roditelji vatrogascu s balkona dodaju maleno dijete, koje on prima u naručje te se noseći ga spušta užetom niz pročelje zgrade.

Požar je izbio jučer, odmah nakon podneva po lokalnom vremenu, a po pisanju tamošnjih medija proširio se sa skladišta susjednog supermarketa, u kojima je vatra inicijalno izbila, piše AP.