Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od vodećih neurologa pedijatara, osumnjičen je da je šmrkao kokain i drugu drogu prije nego je odlazio na dežurstva u bolnicama u kojima je radio.


Šokantan video, koji su snimili njegove kolege, pokazuje kako dr. Colin Ferrie (51) traži špricu za mjerenje snažnog sedativa, takozvane 'droge za silovanje', poznate i kao GHB, prije nego se nagnuo nad stol i ušmrkao lajnu kokaina, piše Daily Mail.

Vezani članci Igranje djece Je li ideja o srpskoj i hrvatskoj djeci u istim školskim klupama u Vukovaru ostvariva? "Neka postave ta pitanja pripadnicima mađarske zajednice, Talijanima..." Fail Tate pokušali ispasti face pred djecom, ali plan im se izjalovio

Tijekom gotovo dva razvratna sata, u očitom kršenju bolničkih pravila, konzultant za dječju neurologiju, uzimao je dozu za dozom GHB-a, te ušmrkao gotovo tri grama kokaina s prijateljima.

Svega sat vremena kasnije, centrala operatera u ambulanti u Leedsu u kojoj radi potvrdila je da dr. Ferrie ondje radi, a njegova je uloga donošenje odluka o pitanjima života i smrti njegovih malih pacijenata koji pate od poremećaja kao što su epilepsija ili tumor na mozgu.

Evo što krije elitni prostor usred trgovačkog centra!

U videu kojeg je snimio njegov kolega, vidi se kako dr. Ferrie šmrče kokain za čiju se konzumaciju prema britanskim zakonima može dobiti kazna od sedam godina zatvora.

Nakon kokaina, dr. Ferrie uzeo je bocu GHB u špricu uvukao žlicu supstance pomiješajući je s još jednom. Poznanik koji stoji uz njega upozorava ga da toga ne smije uzeti previše.

GHB poznat je i kao tekući ecstasy, a u krajnjoj liniji može dovesti do nesvjestice, kome i smrti'.

Tajni život dr. Ferrieja objavljen je nakon što je njegov poznanik rekao kako su se sastali 20-ak puta od prošlog lipnja te su svaki puta konzumirali droge.

'Rekao mi je da radi kao liječnik u bolnici u Leedsu, ali nikada nije objavio nikakve detalje. Tek sam nedavno otkrio da radi s djecom koja imaju oštećenja na mozgu. Potpuno sam se šokirao kada sam otkrio da bi netko s toliko odgovornosti konzumirao toliko droga', ispričao je 'poznanik' britanskim medijima.

Bolnica je nakon predočenja dokaza provela istragu te ga suspendirala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter |