Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Doživotni zatvor za serijskog ubojicu i njegovu suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski sud izrekao je kaznu doživotnog zatvora za serijskog ubojicu Michela Fournireta i njegovu suprugu Monique Olivier u jednom od najtežih slučajeva serijskih ubojstava u novijoj francuskoj povijesti, prenose agencije.

Sud na sjeveru Francuske proglasio je 66-godišnjeg Fournireta, krivim za ubojstvo i silovanje ili pokušaj silovanja sedam žena i djevojaka u dobi od 12 do 22 godine od 1987. godine.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Njegova supruga, 59-godišnja Monique Olivier, proglašena je krivom za suučesništvo u četiri ubojstva i služit će kaznu od 28 godina zatvora.

Fourniret, koji je priznao zločine i kazao da neće uložiti žalbu, uglavnom je svoje zločine počinio u šumovitim predjelima Ardennes.

Njegova žena pomagala mu je izabrati i uhvatiti žrtve te skrivati tijela.

Obitelji žrtava 'zadovoljne' su izrečenim presudama, javlja agencija France presse i citira njihove izjave kako su strahovali da bi suučesnica mogla dobiti blagu kaznu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene