Američki predsjednik Donald Trump ponovno je postao predmet rasprave na društvenim mrežama uoči utakmice između Alabame i Georgije na College Football Championshipu u Atlanti.

Galerija


Već uobičajeno, Donalda Trumpa u ponedjeljak su na travnjaku stadiona Mercedes-Benz u Atlanti dočekali i povici odobravanja i povici negodovanja. No tada je započela nacionalna himna i sve je utihnulo. Trump je stavio ruku na srce i počeo pjevati. Ali već nakon nekoliko stihova vidjelo se da mu baš i ne ide. Usta su mu se iskrivila i nešto je narazgovjetno mumljao, a  društvene su se mreže "užarile" u samo nekoliko minuta.

Vezani članci Donald Trump SAD nastavlja s politikom izolacije: Napustio još jedan međunarodni sporazum zbog navodnog kršenja Moskve Donald Trump obratio se iz Bijele kuće - 1 Republikanci se ograđuju od Trumpa koji na sve načine pokušava dokazati izbornu prijevaru

"Izgledalo je kao da samo ponavlja 'applesause' tijekom nacionalne himne", "Gledati Trumpa kako pokušava pjevati nacionalnu himnu, a ne zna riječi je tragikomično", "Trump doslovce ne zna riječi nacionalne himne. Je li to netko upravo vidio? O moj Bože... ", samo su neki od komentara koji su se u roku od nekoliko minuta pojavili na Twitteru i opet potaknuli rasprave o mogućoj demenciji 71-godišnjeg američkog predsjednika.