Američki predsjednik Donald Trump ponovno je postao predmet rasprave na društvenim mrežama uoči utakmice između Alabame i Georgije na College Football Championshipu u Atlanti.

Galerija Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP) +0 Donald Trump zaboravio riječi američke himne? (Foto: AFP)

Već uobičajeno, Donalda Trumpa u ponedjeljak su na travnjaku stadiona Mercedes-Benz u Atlanti dočekali i povici odobravanja i povici negodovanja. No tada je započela nacionalna himna i sve je utihnulo. Trump je stavio ruku na srce i počeo pjevati. Ali već nakon nekoliko stihova vidjelo se da mu baš i ne ide. Usta su mu se iskrivila i nešto je narazgovjetno mumljao, a  društvene su se mreže "užarile" u samo nekoliko minuta.

Vezani članci Herschel Walker Bizaran govor na izbornom skupu, Trumpov kandidat s politike otišao na horor filmove: "Ne želim više biti vampir, želim biti vukodlak" Donald Trump Trump podnio kandidaturu za predsjedničke izbore 2024.: "Povratak Amerike počinje upravo sada"

"Izgledalo je kao da samo ponavlja 'applesause' tijekom nacionalne himne", "Gledati Trumpa kako pokušava pjevati nacionalnu himnu, a ne zna riječi je tragikomično", "Trump doslovce ne zna riječi nacionalne himne. Je li to netko upravo vidio? O moj Bože... ", samo su neki od komentara koji su se u roku od nekoliko minuta pojavili na Twitteru i opet potaknuli rasprave o mogućoj demenciji 71-godišnjeg američkog predsjednika.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju