Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća 'vlaka smrti'

PREŽIVJELA VOŽNJU IZ PAKLA 'Samo sam željela umrijeti, da sve bude gotovo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bilo je kao u usporenom filmu, a četiri i pol sata čekanja da je spase činilo se za Vicky kao cijela vječnost.

Dvadesetogodišnja djevojka, Vicky Balch, koja je teško ozlijeđena u sudaru 'vlaka smrti' u zabavnom parku Alton Towers, ispričala je kako je,čekajući spasioce, u jednom trenutku poželjela umrijeti.

Nesreća se dogodila 2. lipnja, kada su se sudarile dvije kompozicije rollercoastera. Pet ljudi je teško ozlijeđeno, među njima i Vicky koja još ne zna hoće li joj smrskana noga morati biti i amputirana. Za BBC je opisala kako je izdržala četiri i pol sata čekajući da je spasioci izvuku iz gomile željeza koje ju je prikliještilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POGINULO ŠESTERO PUTNIKA Potvrđene presude za najveću željezničku nesreću u novijoj hrvatskoj povijesti: Za "Vlak smrti" Bazini tri, Medaku četiri godine zatvora Više od 60 putnika visjelo je u zraku nakon što su zapeli u vlaku smrti (Foto: Dnevnik.hr) Trideset metara iznad zemlje Više od 60 putnika dva sata visjelo u zraku: Vlak smrti "Leteći dinosaur" već se najmanje četiri puta pokvario

VOŽNJA IZ PAKLA Vlak smrti pun posjetitelja svom silinom udario u drugi: 'Krv je bila posvuda'

'Bilo je kao u usporenom filmu. Zaletjeli smo se u automobil. Osjetila sam kako mi se šipke zabijaju u koljeno. Onesvijestila sam se, a kada sam došla sebi čula sam kako Dan viče moje ime. Svi su vrištali. Osjećala sam nevjerojatno bol i kada sam pogledala prema dolje, vidjela sam svoje noge prekrivene krvlju. Iz njih su virile šipke. Mislila sam da bol nikad neće prestati i samo sam željela umrijeti, da bude gotovo', ispričala je Vicky a prenosi Independent.

Sedamnaestogodišnjoj Leah Washington, koja je također ozlijeđena, noga je amputirana dok je njezin dečko prošao sa smrskanim koljenom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene