Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Dječaci pokušali opljačkati policijsku postaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila dvojicu dječaka, 12-godišnjaka i 14-godišnjaka, pod optužbom da su pokušali opljačkati policijsku postaju. Jedan od dječaka glumio je da pod jaknom ima oružje.

Svojim su pothvatom dvojica dječaka u medijima osvojili kandidaturu za titulu najglupljih lopova na svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukrali gotovo 700.000 kuna Uhićeni pljačkaši Erste banke i Inine crpke Slika nije dostupna Bombaš samoubojica Indonezija: U napadu na džamiju u policijskoj postaji 17 ranjenih

Nakon što su 'pljačkaši' ušli u postaju u roku od nekoliko minuta, u predvorje su nahrupili policajci, uhitili dječake i optužili ih za pokušaj oružane pljačke. Oba su dječaka zadržana u pritvoru. 

Rob Vega, policijski glasnogovornik, kaže kako su dječaci ušli u predvorje policijske postaje tijekom poslijepodneva te od službenice zatražili novac.

Dvanaestogodišnjak je, glumeći da ispod jakne ima oružje, zaprijetio službenici iza stakla da digne ruke u zrak te tražio da im odmah preda novac.

Službenica je pozvala u pomoć i gotovo istovremeno u predvorju se pojavilo nekoliko policajaca, koji su upravo završili s treningom. 

'Dječaci su se za vrijeme uhićenja smijali i nisu pokazali nikakvu naznaku grižnje savjesti. Cijeli incident za njih je bila velika šala', kaže Vega.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene