Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađene nakon 10 godina

VIDEO Djevojke godinama bile zatočene u podrumu, jedna od njih ondje i rodila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri mlade žene koje su nestale prije desetak godina, a dvije od njih bile su tada maloljetne, pronađene su žive u jednoj kući u Clevelandu, u središnjem dijelu Sjedinjenih Država.

'52-godišnji Ariel Castro, vozač školskog autobusa iz Clevelanda je uhićen', objavila je policija u Clevelandu, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukupno 977 točaka Podignuta optužnica protiv monstruma iz Clevelanda Slika nije dostupna Otete kao djevojčice VIDEO PRVI INTERVJU žena koje su tražili 10 godina!

>> Oslobođena francuska obitelj oteta u Kamerunu

Susjed Charles Ramsey ispričao je za televiziju ABC kako je uočio jednu od žena koja je vikala i pokušavala mahnito izaći iz kuće smještene u stambenoj četvrti u Clevelandu.

Kada je prišao kući žena mu je vikala 'pomozite mi izaći, ovdje sam odavna' te je razvalio vrata i ona je ispuzala četveronoške 's djevojčicom u rukama', prenosi AFP.

'Ja sam Amanda Marry Berry. Bila sam oteta prije deset godina. Policija je objavila snimku Amandinog telefonskog poziva službi 911. Ramsey je nesretnoj Amandi dao mobitel da pozove policiju.

' Pomozite mi! Zovem se Amanda Berry. Oteta sam i traže me kao nestalu već 10 godina, ja sam tu.Sad sam slobodna.'

Tijekom razgovora s operaterom 911 otkrila je ime otmičara za kojeg je rekla kako je trenutno izvan kuće. Paničnim je glasom zatražila hitni dolazak policije.

Policija je po dolasku otkrila u kući još dvije žene, Ginu DeJesus i Michele Knight. Sve tri su prebačene u bolnicu i čini se da su u dobrom zdravstvenom stanju.

Istraga u tijeku

Amanda Berry bila je zadnji put viđena 2003., kada je izašla iz restorana gdje je radila, dan prije 17tog rođendana. Gina DeJesus imala je 14 godina kada je nestala po povratku iz škole 2004., navodi FBI. Michele Knight zadnji je put bila viđena kao 20-godišnjakinja blizu kuće svoga rođaka 2002.
Istraga je u tijeku.

>>Trag do nestale Marice Haračić vodi na područje Istarske županije!

Uhićenikov stric Caesar Castro, vlasnik trgovine u istoj ulici, kazao je novinarima kako je njegova obitelj rasla zajedno s obitelji DeJesus te da su 'svi šokirani' jer je nećaka poznavao 'kao dobrog momka' i glazbenika koji svira kontrabas. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene