Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'I on je ljudsko biće...'

Cijelo desetljeće ju je držao zatočenu, mučio i silovao, a ona mu je sve oprostila...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Michelle Knight koja je uz Amandu Berry i Ginu DeJesus cijelo desetljeće provela u zatočeništvu Ariela Castra kaže kako mu je sve oprostila.

Jedna od tri žene koje su prije gotovo godinu dana pobjegle iz zatočeništva Ariela Castra, Michele Knight, je u intervjuu za NBC rekla kako sve oprašta čovjeku koju ju je gotovo cijelo desetljeće držao zatočenu te je mučio i silovao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukupno 977 točaka Podignuta optužnica protiv monstruma iz Clevelanda Slika nije dostupna Dramatičan AUDIO zapis Na vidjelo izlaze bizarni detalji desetogodišnje otmice djevojaka

'Ariel Castro zaslužuje oprost jer i ja bih voljela da mi se oprosti ako učinim nešto loše. Takav je život', rekla je Michelle i dodala kako je i on ljudsko biće te kako svako ljudsko biće zaslužuje biti voljeno.

Potresna ispovijest: Visjela sam naglavačke, vezivao me produžnim kablom

Sutra će biti godinu dana otkako su Michelle Knight, Amanda Berry i Gina DeJesus uspjele pobjeći iz podruma 53-godišnjeg Ariela Castra koji ih je zatočenima držao čitavo desetljeće, mučio ih te silovao, a Amanda je u zatočeništvu rodila i njegovo dijete.

Ariel Castro je nakon nekoliko mjeseci zatvora u ćeliji počinio samoubojstvo. Michelle je prokomentirala i taj njegov čin rekavši kako je bila iznenađena kad je doznala te da ne razumije zašto bi htio na taj način povrijediti svoju djecu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene