Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Sibiru se 12. siječnja, navodno, odvila drama u koju su upleteni muškarci iz Srbjie i Hrvatske.


Kako piše Blic, 12. siječnja u Novom Urengoju u Rusiji došlo je do stravičnog ubojstva. Zagrepčanin D.K. je, navodno, nožem izbo kolegu M.I. koji je iz Niša. Ubijeni 32-godišnjak je u raznim građevinskim firmama u Rusiji radio od 2008. godine, dok je zadnje četiri godine proveo u Sibiru. Navodno je oženjen i Ruskinjom Lenom s kojom ima dvogodišnju kćer i sina koji je rođen krajem prošle godine.

Vezani članci Policija ženama dijeli ruže za Dan žena Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova reagirala na diskriminirajuću akciju policije Načelnik PU šibensko-kninske Ivica Kostanić Ubojica je pucao iz kineske verzije kalašnjikova koji je ilegalno posjedovao. U njegovoj kući i automobilu našli cijeli arsenal

Split: Preminula žena koja je na šetnici izudarana usred bijela dana

Tragičnu vijest obitelji roditeljima je priopćio njihov drugi sin koji, također, radi u Rusiji. 'Nazvao me mađi sin i rekao: 'Majko, više ga nema'. Srušila sam se na pod. Nisam mogla vjerovati. On (ubijeni) je zadnji put bio u listopadu i trebao je doći za Božić, ali je promijenio plan pa smo ga očekivali krajem mjeseca. Čekali smo da proslavimo rođenje djeteta, a vratit će nam ga u lijesu', ispričala je majka ubijenog za Blic.

Vijest ih je dodatno šokirala kada su doznali da je ubojica njihovog sina njegov dobar prijatelj. Niška policija im je dostavila i službeni izvještaj ambasade Srbije u Moskvi u kojem je pisalo da je njihov sin ubijen s pet do sedam uboda nožem i da je za ubojstvo osumnjičen njegov prijatelj iz Zagreba. Nitko ne zna što se zapravo između njih dogodilo.

Tijelo ubijenog muškarca danas bi se trebalo transportirati iz Rusije u Srbiju, dok bi sutra trebao biti pokopan na niškom Novom groblju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook