Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Bologni

Pogledajte zastrašujuću snimku velike eksplozije u Italiji, u kojoj je život izgubilo dvoje ljudi, a deseci su ozlijeđeni

Eksplozija cisterne (Screenshot: Twitter)
Eksplozija cisterne (Screenshot: Twitter)
Aktualno Galerija Eksplozija cisterne (Screenshot: Twitter) Eksplozija cisterne (Screenshot: Twitter) +0 Udar cisterne u kamion (Screenshot: Twitter) Galerija 1/2 >>
Talijanska policija objavila je snimku nesreće na kojoj se vidi trenutak udara cisterne u kamion. I sama policija upozorava da je video uznemirujućeg karaktera.

Objavljena je snimka velike tragedije koja se dogodila u Bologni. Nadzorne kamere pokazuju kako se u koloni vozila na autocesti, mahom kamiona, nalazila i cisterna.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

Kamion ispred je nje je stao, ali vozač cisterne nije zakočio te je udario u stražnji dio kamiona ispred. Iza cisterne je bio još jedan kamion koji se nije uspio zaustaviti nakon što je cisterna udarila u vozilo, pa se i vozač drugog kamiona sudario s cisternom.

U drugom dijelu videa je snimka s druge nadzorne kamere postavljene na autocesti, u kojoj se vidi stravična eksplozija nakon što su evakuirana vozila. Plameni jezici gutali su desetke kvadratnih metara.

Podsjetimo, nesreća se dogodila danas oko 13 sati na prometnici u blizini zračne luke Bologna. Najmanje dvoje ljudi smrtno je stradalo, a nekoliko desetaka je ozlijeđeno.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene