Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac iz Texasa optužen je zbog instaliranja skrivenog fotoaparata u spavaćoj sobi svoje bivše supruge.


Zanimljivo je kako muškarac njezine gole fotografije nije nigdje objavljivao, primjerice kako bi joj se osvetio, već ih je imao za svoju kolekciju jer ju je htio vidjeti golu. 42-godišnji Manuel Tovar bio je u braku od 1991. do 2002.

Vezani članci Glumac Moreno Nunes odlično je odradio svoju ulogu u skrivenoj kameri (FOTO: YouTube/Screenshot) Jeste li ikad nečiji pogled krivo protumačili kao udvaranje? Ovi su ljudi htjeli propasti u zemlju od srama Panamskim navijačima nije bilo na kraj pameti da će ih nakon poljupca s druge strane dočekati duboki muški glas (FOTO: Screenshot) Navijačima podvalili transseksualca: Poljupci s prsatom djevojkom im nisu bili više tako slatki kada bi Carlos progovorio

>> Snimao vlastitu djecu kako se tuširaju i presvlače!

Njegova supruga saznala je za skriveni fotoaparat i svoje gole fotografije kada je slučajno naišla na računalo postavljeno na tavanu kuće. Prepoznala je da laptop pripada njezinom bivšem suprugu. Nakon toga joj je susjed pomogao locirati i skriveni fotoaparat koji se nalazio u stropu, piše The Huffington Post.

Ovaj incident špijuniranja bivše žene nije prvi. U rujnu 2011. muškarac iz Pennsylvanije navodno je uhićen jer je snimao svoju bivšu suprugu i to tijekom cijelog dana. U nizu sličnih slučajeva bivši partneri su na taj način prikupljali materijal za ružne brakorazvodne parnice i borbe za skrbništvo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.