Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je u stanu jednog Australca pronašla 198 filmića djece koja se tuširaju ili presvlače.


Muškarac je od 2003. do 2010. snimao svoje dvoje djece i njihove prijatelje. Kameru je sakrio u vlastitoj kući i to u kupaonici. Na snimkama su djeca između 12 i 16 godina koja su se tuširala i presvlačila, piše news.com.au.

Vezani članci Danski šumski vrtići - 2 U najsretnijoj zemlji na svijetu djeca u vrtiće idu u šumu: ''Odgoj treba biti ležeran i bez straha, pogledajte djecu, sretna su“ Policijski očevid (Foto: Arhiva/Dnevnik.hr) - 3 Potvrđena optužnica protiv oca koji je na Pagu bacio djecu s balkona, suđenje počinje ujesen

>> Zaposlenik zračne luke sakrio kameru u WC i snimao žene

Tužitelj traži maksimalnu zatvorsku kaznu od šest godina, dok je minimalna između dvije i četiri godine. Branitelj pak traži oslobađanje od zatvorske kazne i za svog klijenta traži društveni rad kako bi mogao nastaviti raditi i uzdržavati svoju teško bolesnu ženu.

Otac dvoje djece optužen je po sedam točaka optužnice za dječju pornografiju, nedolično ponašanje s djecom mlađom od 16 godina te za instaliranje nadzornog uređaja. Izricanje kazne očekuje se početkom veljače.