Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolestan um

Snimao vlastitu djecu kako se tuširaju i presvlače!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u stanu jednog Australca pronašla 198 filmića djece koja se tuširaju ili presvlače.

Muškarac je od 2003. do 2010. snimao svoje dvoje djece i njihove prijatelje. Kameru je sakrio u vlastitoj kući i to u kupaonici. Na snimkama su djeca između 12 i 16 godina koja su se tuširala i presvlačila, piše news.com.au.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

>> Zaposlenik zračne luke sakrio kameru u WC i snimao žene

Tužitelj traži maksimalnu zatvorsku kaznu od šest godina, dok je minimalna između dvije i četiri godine. Branitelj pak traži oslobađanje od zatvorske kazne i za svog klijenta traži društveni rad kako bi mogao nastaviti raditi i uzdržavati svoju teško bolesnu ženu.

Otac dvoje djece optužen je po sedam točaka optužnice za dječju pornografiju, nedolično ponašanje s djecom mlađom od 16 godina te za instaliranje nadzornog uređaja. Izricanje kazne očekuje se početkom veljače.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene