Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 'žutu kućicu'

Bivšoj je zapalio kuću i pritom veselo plesao po krovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić je poznat po tome što ima problema s kontrolom bijesa.

Matthew Russ, 25-godišnjak iz Indianapolisa, prebačen je na psihijatrijski odjel jedne gradske bolnice nakon što se u ponedjeljak odmetnuo u suludu osvetu bivšoj djevojci.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Russ je najprije nesretnici oteo automobil i 'zakucao' ga u dalekovodni stup, a potom je podmetnuo požar u njezinoj kući.

Žena iz Srbije pokušala zapaliti bivšeg dečka i njegovu novu djevojku

Taj ga je čin toliko razveselio da je uz široki osmijeh na licu plesao po krovu opožarenog doma, međutim ta je radost bila kratkoga vijeka jer su na mjesto incidenta ubrzo stigli policajci.

Budući da je Russ držao nož u ruci policajci su ga najprije izrešetali gumenim mecima, a naposljetku su ga savladali pomoću elektrošokera.

Što je mladića potaknulo da to učini američkim medijima je ostalo nepoznato, no u međuvremenu je rečeno da je već imao psihičkih problema, odnosno da je poznat po ispadima nekontroliranog bijesa. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene