Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Telefonski razgovor

Berlusconi obećao Merkel skoru provedbu mjera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi je u telefonskom razgovoru s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, obećao provedbu financijskih mjera u vrlo kratkom roku, objavila je talijanska vlada.

U priopćenju stoji kako je, za vrijeme 'dugog i srdačnog' razgovora dvoje čelnika razmotrilo ekonomsku i financijsku situaciju, pošto je Grčka najavila da će organizirati referendum o planu europske pomoći.

Berlusconi je Angeli Merkel kazao kako je 'talijanska vlada odlučna u namjeri da vrlo skoro provede mjere donesene' u suradnji sa svojim europskim partnerima.

Pročitajte i ovo Silvio Berlusconi - 2 Rukom sve zapisao Jedna osoba šokirana potezom preminulog Berlusconija: Objavljeni detalji oporuke i zadnje riječi koje je napisao djeci Slika nije dostupna Nova afera Berlusconi brutalno vrijeđao Merkel: 'Ona je neje**** debela ku***'

>> Berlusconi: Vlada stabilna, nema prijevremenih izbora

Prošle srijede talijanski je premijer objavio popis mjera što ih namjerava poduzeti da bi povećao gospodarski rast i smanjio državni dug od 1.900 milijarda eura, što je oko 120 posto BDP-a. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene