Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beograd: Plakati Slobodana Miloševića u ulici Zorana Đinđića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bulevar Zorana Đinđića u Novom Beogradu danas je oblijepljen plakatima s natpisom "Ulica Slobodana Miloševića", javljaju srbijanski elektronski mediji.

Radio-televizija Srbije (RTS) objavila je da se na elektronske adrese beogradskih redakcija kao organizator lijepljenja plakata u Novom Beogradu i u beogradskom naselju Rakovica javila Omladinska inicijativa Rakovice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Okrugla godišnjica 10 godina od kraja Miloševića: Najveći problem Srbije je nijekanje Slika nije dostupna Prozivka srbijanskih dužnosnika Obljetnica Miloševićeve smrti: 'On je izolirao Srbiju'

"Omladinska inicijativa Rakovice u suradnji sa simpatizerima i članovima Socijalističke partije Srbije (SPS) u Rakovici i Novom Beogradu organizirala je akciju 'Rehabilitacija Slobodana Miloševića", navodi se u poruci te navodne organizacije, kako prenosi RTS.

Predsjednik SPS-a do svoje smrti u pritvoru Haškog suda prije dvije godine bio je Slobodan Milošević, bivši predsjednik Srbije i SR Jugoslavije, koji je bio optužen za ratne zločine u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i na Kosovu.

Njega je Haškom sudu 28. lipnja 2001. godine izručila Vlada premijera Zorana Đinđića, koji je ubijen u atentatu 12. ožujka 2003. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene