Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslala i smajlić

Banka ekspresno dala otkaz osobnoj bankarici zbog gnjusnog komentara o židovima i Hitleru: Što je najgore, nije jedina

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Američka banka Citi je otpustila jednu od svojih osobnih bankarica nakon što je branila Hitlera i holokaust u odvratnoj antisemitskoj objavi nakon terorističkih napada Hamasa.

Diplomirana studentica koledža CUNY Brooklyn Nozima Husainova (25) izazvala je bijes komentarom koji je objavila na svojoj sada izbrisanoj stranici na Instagramu i u međuvremenu je izgubila posao, potvrdila je u četvrtak banka.

Odgovarajući na objavu o bombaškom napadu na bolnicu u Gazi koju je Izrael opovrgnuo, napisala je: "Nije ni čudo zašto ih se Hitler želio svih riješiti", to je objavila zajedno sa smajlićem.

Pročitajte i ovo Rishi Sunak udarac sunaku Politički potres: Što će biti s britanskim premijerom nakon povijesnog poraza na dopunskim izborima?

Glasnogovornik Citija nazvao je njezine komentare gnjusnima i rekao da se govor mržnje neće tolerirati u njihovoj banci.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Šeće se pustim hodnicima Vučić bez društva na samitu u Kini, internet gori: "Dali su mu zagonetku, ako je riješi, može ući"

Pročitajte i ovo Ljudi pretražuju ruševine uništene zgrade nakon izraelskog bombardiranja u Rafi na jugu pojasa Gaze Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Izrael sravnio cijelu gradsku četvrt, očaj u Gazi sve veći: "Sve o čemu sam ikada sanjao i mislio da sam postigao je nestalo"

"Otkazali smo radni odnos osobi koja je objavila gnjusan antisemitski komentar na društvenim mrežama. Osuđujemo antisemitizam i bilo kakav govor mržnje i ne toleriramo ga u svojoj banci', rekao je glasnogovornik za DailyMail.

Nekoliko viših izvršnih direktora upozorilo da neće zapošljavati studente koji su okrivili Izrael za teroristički napad Hamasa koji je odnio 1400 života. Jedna od najprestižnijih američkih odvjetničkih tvrtki povukla je u utorak ponude za posao za troje studenta koji su okrivili Izrael nakon terorističkih napada Hamasa.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene