Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo u bolnici

Bacio nepokretnog dječaka proz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Štićenik Doma za osobe pri smetnjama u razvoju u Kulini, u Srbiji, preminuo je nakon pada s drugog kata.

Pretpostavlja se da je nepokretnog N.G. s drugog kata bacio 20-godišnji štićenik istog doma, piše Press. Nesretni dječak podlegao je ozljedama tri sata nakon pada, u niškoj bolnici. Tragedija se dogodila proteklu nedjelju oko 13.40 sati.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Popucala stakla Učenik u Vukovaru bacio petardu u učionici: Policija morala intervenirati Slika nije dostupna Djevojka pala s prozora učeničkog doma, nije isključen pokušaj samoubojstva

'Jedan stariji štićenik iskoristio je odsustvo odgajatelja i ušao u sobu u kojoj je boravio nepokretni dječak te ga bacio kroz prozor visine od oko deset metara. N.G. je udario glavom u beton i zadobio teške ozljede pa je odmah prebačen u nišku bolnicu gdje je nakon tri sata umro', rekao je Pressov izbor blizak istrazi.

Dragoljub Marković, direktor doma, kaže da postoji sumnja da je dječak gurnut kroz prozor sobe u kojoj je boravio. 'Sumnjamo da je dječak sam skočio jer je bio nesposoban za samostalno kretanje. Njegovateljica i sestra vidjele su u to vrijeme jednog našeg štićenika koji inače boravi u drugom dijelu doma. Također se radi o bolesnoj osobi, a pretpostavljamo da je uzeo dječaka, donio ga do prozora i bacio', objasnio je Marković. Dodaje da je zbog propusta suspendirao radnicu koja je u to vrijeme pazila na štićenike.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene