Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

AUTOBUS SLETIO U PROVALIJU Poginula 24 turista, među njima i djeca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadeset i četiri iračka turista poginula su a 16 je ozlijeđeno u utorak u prometnoj nesreći na sjeveru Irana, izvijestila je iranska televizija.

Njihov autobus je na relaciji između Teherana i Kaspijskog mora, preko planinskog masiva Alborz, sletio s ceste i pao u dolinu, naveo je isti izvor.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

Žrtve nesreće su putnici autobusa, koji je prevozio 25 žena, 5 muškaraca i 10 djece, koji su svi Iračani, rekao je dužnosnik hitne službe pokrajine Mazandaran, gdje se nesreća dogodila.

Ozlijeđeni su prebačeni u bolnicu grada Čalus, dodali su. Nesreća se dogodila u utorak navečer u vrijeme gustog prometa na iranskim cestama, uoči trodnevnog blagdana.

Unatoč dobroj cestovnoj mreži, Iran ima puno prometnih nesreća a u 2014. poginulo je 18.000 ljudi, uglavnom zbog nepoštivanja prometnih pravila, pokazuju službeni podaci. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene