Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijede odgovori na mnoga pitanja

Autobiografija Natasche kampusch bit će objavljena u rujnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobiografija Austrijanke Natasche Kampusch, koju je oteo i osam godina zlostavljao Wolfgang Prikopil, bit će objavljena 8. rujna i već se može naručiti na internetu, objavio je izdavač List Verlag.

Naslov knjige '3096 dana' odnosi se na broj dana koliko je Natascha Kampusch, danas 22-godišnjakinja, provela u podrumu Wolfganga Priklopila u Strasshofu, u predgrađu Beča. Na 220 stranica knjige moglo bi konačno otkriti je li Priklopil imao suučesnika, o čemu se spekuliralo. Jedan je njegov prijatelj bio osumnjičen za suučesništvo. Sud u Beču isključio je u siječnju mogućnost da je postojao suučesnik, ali je 12-godišnja djevojčica koja je svjedočila otmici u ožujku 1998. tvrdila da je vidjela dvije osobe.

Pročitajte i ovo Preplašena djevojčica U garažama i stanovima Strava u Austriji: 17 maloljetnika mjesecima seksualno zlostavljalo djevojčicu (12) Sebastian Kurz Proglašen krivim Novi problemi bivšeg austrijskog kancelara: Sebastian Kurz osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora

Natascha Kampusch sama je uvijek otklanjala mogućnost postojanja suučesnika. Kampusch je oteta s 10 godina na putu u školu u Beču i usprkos opsežnoj potrazi policija joj nije uspjela ući u trag. Sama je pobjeći 23. kolovoza 2006. U pripremi je film o tog događaju koji bi 2011. trebao snimiti njemački producent i redatelj Bernd Eichinger, a u kinodvoranama se očekuje 2012. godine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene