Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugu izbo nožem

Kolegici s posla odrubio glavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žrtvi ubijenoj u četvrtak u skladištu hrane u Oklahomi odrubljena je glava, a osumnjičeni je navodno ostale radnike htio obratiti na islam, objavila je policija u petak.

FBI istražuje prošlost Altona Nolena zbog moguće vjerske pozadine napada, nakon što su bivše kolege posvjedočile da ih je pokušao uvjeriti da prijeđu na islam.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Nolen, koji je nedavno prešao na islam dobio je otkaz nekoliko trenutaka prije napada, kažu u policiji.

Nolena (30) je iz vatrenog oružja ranio policajac tijekom napada u skladištu hrane Vaughan Foods u predgrađu Oklahoma Cityja Moore. U bolnici je i očekuje se da će se oporaviti, rekla je policija.

Osumnjičen je da je ubio 54-godišnju Coleen Hufford i nožem izbo 43-godišnju Traci Johnson čije je stanje stabilno.

Kći Davida Hainesa: ISIL treba zaustaviti!

Nolen je Hufford nekoliko puta ubo nožem i potom joj odrubio glavu, a policajac ga je pogodio u trenutku dok je istim nožem pokušavao ubiti Johnson.

Islamistički militanti u Iraku i Siriji objavili su nekoliko video snimaka na kojima je prikazano odrubljivanje glava dvojici Amerikanaca i Britancu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene