Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što god je potrebno

Kći Davida Hainesa: ISIL treba zaustaviti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ne mogu nastaviti ovako. Ne mogu raditi takve stvari ljudima i izvući se', poručila je kćer Davida Hainesa kojemu su islamisti odrubili glavu.

Kćerka ubijenog 'sisačkog zeta' Davida Hainesa dala je intervju za britanski ITV u kojem je podržala savezničke vojne akcije u Siriji i Iraku kazavši da moraju napraviti što god je potrebno da zaustave militante.

Pročitajte i ovo Ilustracija Česta meta Projektili eksplodirali pored američkog veleposlanstva u Zelenoj zoni: Nitko još nije preuzeo odgovornost za napad Slika nije dostupna 'Voljeli smo ga...' Dirljiva poruka brata ubijenog humanitarca

Bethany (17) kazala je kako 'ISIL treba uništiti'.

'Ne mogu nastaviti ovako. Ne mogu raditi takve stvari ljudima i izvući se. Bez obzira na nacionalnost, zapadnjak ili ne. Stotine Sirijaca su ubili. Treba ih zaustaviti. Ako su za to potrebni vojni napadi, onda nekad tako bude', kazala je djevojka koja je potvrdila kako obitelj nije dobila očevo tijelo.

VIDEO Snimljen razgovor bošnjačkih islamista u Siriji!

'Htio je pomoći svima. Nije mu bila bitna rasa ili religija. Bio je tu za sve koji su trebali pomoć. Radeći ono što voli izgubio je život, ali i da se uspio vratiti nakon svega ovoga, opet bi otišao pomagati. Bio je jako veseo i uvijek je nasmijavao ljude vicevima. Bio je genijalan', zaključila je Bethany i dodala da se i ona planira baviti humanitarnim radom. (VLM)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene