Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro u knjižarama

Amandu Knox novo suđenje neće omesti u objavi memoara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez obzira na odluku najvišeg talijanskog prizivnog suda da se suđenje u slučaju ubojstva britanske studentice Meredith Kercher mora ponoviti, Amanda Knox ne odustaje od objave svog viđenja slučaja.

Kako je talijanski vrhovni sud poništio njezinu oslobađajuću presudu, Amerikanka Amanda Knox će, kao što je bilo predviđeno, objaviti svoje memoare u travnju i sudjelovati u njihovoj promociji, objavio je izdavač.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Slika nije dostupna Ubili kolegicu s fakulteta Presuda za monstruozni zločin: Knox ponovno proglašena krivom!

Izdavačka će kuća Harper Collins objaviti knjigu Amande Knox "Waiting to be heard" 30. travnja. Mlada žena će istog dana imati intervju na televiziji ABC.

>> Britanska studentica 40-ak puta izbodena nožem: Amerikanki suđenje kreće ispočetka!

Talijanski vrhovni sud poništio je u utorak oslobađajuću presudu Amerikanki Amandi Knox i njezinu bivšem dečku Raffaeleu Sollecitu i naredio novo suđenje za ubojstvo mlade Britanke Meredith Kercher 2007.

Izdavačka kuća Harper Collins, u vlasništvu magnata Ruperta Murdocha, kaže da ta odluka ništa ne mijenja u planiranom rasporedu objave i promocije knjige. "Kao što je bilo predviđeno, Harper Collins će objaviti knjigu Amande Knox 30. travnja 2013. i jamči za planirane intervjue, izjavila je glasnogovornica tvrtke Tina Andreadis.

Amanda Knox i Raffaele Sollecito, osuđeni na prvostupanjskom sudu na 26 i 25 godina zatvora, pušteni su na slobodu u listopadu 2011. nakon četiri godine zatvora u Perugiji.

Mlada Amerikanka se iz Italije odmah vratila kući u Seattle i njoj će se vjerojatno suditi u odsutnosti. Novo suđenje održat će se u Firenci, odlučio je vrhovni sud prihvativši žalbu državnog odvjetništva u Perugijl. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene