Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbjegla tinejdžerica

Priznanjem 13-godišnjakinja šokirala i policiju: 'Spavala sam s 50 muškaraca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
13-godišnjakinja iz Blackburna aktualizirala je problem organiziranih bandi koje podvode maloljetne djevojke i djevojčice.

Britanska je policija prije nekoliko dana privela 13-godišnju djevojčicu iz Blackburna koja je pobjegla od kuće. Tijekom ispitivanja doznali su i ono čemu se nisu nadali.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Djevojčica je priznala kako je do sada spavala s više od 50 muškaraca te da se ne želi vratiti kući jer je tamo čeka pakao. 'Biste li se vi vratili kući gdje vas čeka majka koja viče i koja će vas vjerojatno udariti? Tretiraju me kao gov**, želim se ozlijediti i stalno razmišljam o samoubojstvu', rekla je djevojčica.

Djevojčica (13) prošla kroz pakao: Silovalo je 5 pedofila

Kad su je pitali bi li se zaista ubila, rekla je kako je to u stanju učiniti čim izađe iz postaje.

Njezin iskaz pojačao je sumnje u djelovanje organiziranih skupina koje ciljaju na djevojčice zbog njihovog seksualnog iskorištavanja. U tom dijelu Velike Britanije već su otkrivene bande koje su godinama iskorištavale i podvodile mlađe djevojke, a ispostavilo se da je u nekim slučajevima u sve bila upućena i policija, piše SkyNews.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene