Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zoran Vulić: Prevarili su me i podcijenili!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoranu Vuliću umjesto mjesta šefa škole mladeži, ponuđen posao je trenera. Nije Zoran Vulić mogao doći k sebi od jada i čuda. Od obećanih brda i dolina, od slatkih riječi koje je danima slušao, a dobio je veliku figu.

"Sastao sam se s Bokšićem, Šurjakom i Ercegom i ponudili su mi mjesto trenera u omladinskom pogonu", renosi Vulićeve riječi večernji list. 

Pročitajte i ovo Zoran Marinović - 5 NAGRAĐIVANI SURADNIK NOVE TV Poznati fotoreporter ogolio dušu: ''I ja plačem kad mi se skupi, nepodnošljivo je nekad biti u mojoj koži" Slika nije dostupna Hajdukova godina - od dna do novog uzleta

"Znam što sam razgovarao s klupskim čelnicima, znam što smo se dogovarali. Razočaran sam i šokiran", rekao je Vulić silno uzbuđen. Bokšić, Šurjak i Erceg jasno su Vuliću kazali da ga ne vide na mjestu šefa škole mladeži. 

"Bilo bi poštenije i skinuo bih im kapu da su mi rekli da me ne žele uopće. Dali su mi ponudu za koju su znali da ću je odbiti. Rekao sam im da me ne podcjenjuju", rezigniran je Vulić. Dan prije razgovora s Hajdukovim stručnim trojcem, Vulić je popričao s predsjednikom kluba Brankom Grgićem. Tada se činilo da će sve biti kako je prije dogovoreno. 

"Nisam ni mislio da bi moglo biti bilo kakvih problema. To me stvarno udarilo poput mokre krpe. Ne znam što se preko noći dogodilo", kaže Vulić, koji ništa ne zamjera Grgiću. Još se jednom Hajduk pokazao nepoštenim prema Zoranu Vuliću. Ako ništa drugo, barem mu nisu više od mjesec dana trebali lagati. 

"Nisam ja pupčanom vrpcom vezan uz Hajduk. Mogli su mi reći da ne računaju na mene, pa bih tražio drugi angažman. Ovako, ostao sam na suhom", dodao je Vulić. Sada je razočaran i pun gorčine. 

"U šoku sam, jer to, u najmanju ruku, nije bilo korektno", zaključio je Vulić. Prema nekim informacijama, šef škole mladeži postat će Stanko Poklepović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene