Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ze Roberto ponovno u Bayernu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilac Ze Roberto vratio se nakon dvije godine u minhenski Bayern, klub za koji je igrao od 2002-2006 i u kojem će provesti idueće dvije godine.

32-godišnji Ze Roberto je proteklu sezonu igrao u brazilskom Santosu, a zasad nije poznato koliko je Bayern platio povratak ovog veznjaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Škrti Bavarci: Bayern traži FIFA-u novac za Robbena! Slika nije dostupna Olić u problemima pred važne utakmice Bilić boysa!

"Ze Roberto ima sve što Bayern treba - klasni je igrač, karakterna osoba i odlično govori njemački", izjavio je trener Ottmar Hitzfeld.

Brazilac je u Bayern došao 2002. iz Bayer Leverkusena, a u četiri godine igranja za Bavarce sudjelovao je u osvajanju tri prvenstva i dva kupa. Nedavno se oprostio od brazilske reprezentacije za koju je odigrao 86 dvoboja.

Ze Roberto se pridružio povećoj skupini Bayernovih ovosezonskih prinova među kojima su Francuz Franck Ribery, Talijan Luca Toni, njemački reprezentativac Marcell Jansen, Turčin Hamit Altintop i Argentinac Jose Ernesto Sosa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene