Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija privela ruske navijače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Jadranskom mostu stotinjak Rusa je zaustavljeno zbog alkoholoziranosti i vrijeđenja policajaca, a oko 19 sati, policija je imala pune ruke posla na Laništu.

Posvuda policija, marice, specijalci, interventna policija i - ruski navijači. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu Slika nije dostupna AKCIJA NA POLJUDU Policija objavila koliko je osoba privedeno i uhićeno na utakmici Hrvatske i Francuske

Naime, dio njih smješten je u hotelu koji se nalazi u tom dijelu grada. 

Prema riječima očevidaca, u kasnim popodnevnim satima nekolicina huligana u vidno alkoholiziranom stanju počela je izazivati nerede i vrijeđati policiju koja ih je čuvala. 

Za vrijeme nogometne utakmice između Hrvatske i Rusije večeras nije bilo sukoba među navijačkim skupinama, a policija je tijekom dana privela 192 navijača. Nakon nekoliko upozorenja, policajci su morali upotrijebiti silu i dvojica Rusa su privedena. 

Uslijedio je temeljiti pretres ostalih stotinjak navijača koji su se tamo zatekli. Oduzeta im je pirotehnika.

Podijeljeni u dvije skupine, navijači su prevezeni na stadion, pod izuzetno jakim osiguranjem, u ZET-ovim autobusima.

Neki su pokušali u vlastitom aranžmanu doći do Maksimira, pokušavajući policiji pobjeći na tramvaj, ali su u tome spriječeni.

Tukli se hrvatski navijači

U tučnjavi između hrvatskih navijača na Sveticama broj 15 ozlijeđen je jedan policijski službenik te demoliran ugostiteljski objekt Luna, izvijestila je večeras Policijska
uprava zagrebačka.

U PUZ-u su također napomenuli kako je u Crnčićevoj ulici u tučnjavi među domaćim navijačima oštećeno jedno vozilo marke škoda.

Na nogometnoj utakmici između Hrvatske i Rusije, koju prati veliki broj ljubitelja nogometa, do sada nije bilo sukoba između hrvatskih i ruskih navijača. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene