Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otkaz Capellu - 18 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko direktora Reala iz Madrida navodno je pritisnulo predsjednika Ramona Calderona da otpusti Fabia Capella, no Calderom ima 18 milijuna razloga da to ne učini. Ipak, 'šuška' se da bi iduće sezone palicu mogao preuzeti Njemac Bernd Schuster, trenutno trener Getafea.

Osim navijača, hitnu smjenu Talijana navodno je tražilo i nekoliko direktora. Smatraju da je šteta načinjena imidžu kluba nepopravljiva dok je Capello na klupi Reala. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Capello Calderonu: Ostajem ili...? Slika nije dostupna Real bi radije Schustera nego Mourinha

'Buka' se stišala tek nakon što je jedan od njih ustvrdio da bi taj potez 'kraljevski klub' stajao oko 18 milijuna eura. Umjesto otkaza, navodno su odlučili pustiti situaciju kakva je, računajući na to da će Capello sam dati ostavku ako se situacija uskoro ne popravi. Na taj bi način uspjeli sačuvati nekoliko milijunčića. 

"Fabio zaslužuje naše povjerenje i sve ostaje isto. Još imamo šanse nešto osvojiti", izjavio je sportski direktor Reala Predrag Mijatović, inače najveći Capellov zagovornik. 

"Moramo raditi više, riješiti probleme i vjerovati da ćemo na kraju godine biti sretni", dodao je Mijatović. 

Slične izjave dao je i glasnogovornik Uprave Miguel Angel Arroyo. "Capello je jedini sposoban 'renovirati' Real", rekao je Arroyo. 

Bernd Schuster? 

U međuvremenu su se ipak pojavile spekulacije da je najvjerojatniji Capellov nasljednik na kraju sezone trener španjolskog Getafea Bernd Schuster. 

U međuvremenu su se ipak pojavile spekulacije da je najvjerojatniji Capellov nasljednik na kraju sezone trener španjolskog Getafea Bernd Schuster. 

Ramon Calderon navodno je jučer dogovorio s Peđom Mijatovićem i Francom Baldinijem da će Capello ostati do kraja sezone, a tada nastupa Schuster. 

Navodno je dogovoreno i da ako pritisak zbog Capella postane prevelik, na njegovo bi mjesto do kraja sezone trebao zasjesti sadašnji pomoćni trener Michel.

Madrid nije osvojio niti jedan trofej od 2003. što je najduži period još od ranih 50.-ih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene