Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Litva ili Latvija Česima je isto - odštampali krivu zastavu i pustili krivu himnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik Češkog nogometnog saveza Vaclav Tichy podnio je ostavku preuzimajući odgovornost za to što je uoči prijateljske utakmice Češke s Litvom u utorak u Pragu Litva uporno predstavljana kao Latvija.

Pobjeda Češke reprezentacije nad Litvom od 2:0 ostavila je gorak okus u ustima. Razlog tome nije loša igra domaćina već propust koji je napravio Nogometni savez Češke - Litva je naime, zamijenjena s Latvijom.

Pročitajte i ovo Ruski bombarder obavještajni kanali Dio Europe na nogama, stižu dramatična upozorenja: "Rusija se sprema za dugotrajni rat sa Zapadom, evo što rade!" Policija u Pragu Praška pucnjava Nakon pokolja Češka postrožila zakone o oružju

Na lecima povodom ove utakmice odštampana je latvijska zastava i slika reprezentacije ove baltičke zemlje, umjesto Vilniusa kao glavni grad Litve navedena je Riga, a litvanski nogometaši na terenu su prije početka utakmice umjesto svoje odslušali latvijsku himnu.

Za neoprostivu grešku zbog koje su se Česi crvenili, nogometni savez uputio je ispriku kolegama iz Litve te obećao kako će preuzeti sve mjere da se nešto slično u budućnosti ne ponovi.

Zbog katastrofalne greške 'pale su i prve glave' - glasnogovornik Češkog nogometnog saveza Vaclav Tichy odmah je podnio ostavku, njegov zamjenik dobio je otkaz, a još jedan dužnosnik nogometnog saveza je kažnjen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene