Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Utah se vratio u igru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Utah Jazza sinoć su na svom terenu svladali LA Lakerse 104:99, te su smanjili zaostatak u polufinalu doigravanja Zapadne konferencije na 1-2 u pobjedama.

Momčad Utaha predvodio je Carlos Boozer sa 27 koševa i 20 skokova. Mehmet Okur dodao je 22 poena, a Deron Williams 18 koševa i 12 asistencija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Lakersi zadržali nadu Slika nije dostupna NBA: Orlando ponovno dobio Boston Celticse

Bio je ovo prvi poraz Lakersa u ovogodišnjem doigravanju, a Utah će imati priliku poravnati omjer u pobjedama u nedjelju, kada je također domaćin. Utah je u ligaškom dijelu sezone izgubio samo četiri utakmice na domaćem terenu.

Kod Lakersa najbolji je bio Kobe Bryant sa 34 koša, 7 asistencija i 6 skokova. No, ostali su zakazali. Lamar Odom i Derek Fisher ubacili su po 13 poena, a Pau Gasol 12 koševa.

Trener Utaha Jerry Sloan bio je vrlo zadovoljan igrom koju su pružili njegovi košarkaši.

"Za razliku od prve dvije utakmice, ovaj puta smo odigrali čvrsto tijekom cijelog susreta. Radili smo greške, ali nas to nije izbacilo iz takta. Nastavili smo igrati čvrsto i zasluženo smo pobijedili", rekao je Jerry Sloan.

Lakersi su sinoć imali čak 18 izgubljenih lopti, a to je, po ocjeni Kobea Bryanta, bio jedan od glavnih razloga poraza. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene