Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: LeBron James uništio Pistonse

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda se činilo kako će Detroit Pistonsi bez većih problema preskočiti Cleveland Cavalierse i izboriti veliko finale NBA lige Pistonsi su na rubu ispadanja. U petom susretu finala Istočne konferencije Cleveland je u Palace of Auburn Hillsu u Detroitu nakon dva produžetka slavio 109:107 i u seriji na četiri pobjede poveo 3:2.

Iduća utakmica na rasporedu je u Clevelandu i pobjeda domaćine vodi u finale gdje već čekaju San Antonio Spursi. Junak dramatične utakmice u Detroitu bio je LeBron James koji je uništio domaćine postigavši 48 koševa uz 9 skokova i 7 asistencija. James je ubacio posljednjih 25 koševa Cavsa pri čemu i pobjednički koš 2.2 sekunde prije kraja utakmice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Detroit poravnao na 1-1 Slika nije dostupna NBA: Boston poveo u finalu Istoka

"Bili smo dovoljno agresivni, što je iznenadili Pistonse. Odigrali smo sjajnu utakmicu i sada imao priliku koju ne smijemo propustiti," kazao je Jones. U pobjedničkim redovima dvoznamenkasti broj koševa upisali su i Zydrunas Ilgauskas (16) i "rookie" Daniel Gibson (11).

"Nisam mogao vjerovati da je Lebron zabio 29 od naših posljednjih 30 koševa. Bio je nezadrživ, doslovno je sam uništio Detroit," kazao je trener Clevelanda Mike Brown.

Domaćine, koji su u seriji poveli sa 2:0, a potom nanizali tri poraza, predvodili su Richard Hamilton (26), Chauncey Billups (21) i Chris Webber (20).

"Bila je ovo frustrirajuća večer. Nitko nikada protiv nas nije odigrao tako kvalitetnu utakmicu kao James. Međutim, još uvijek ništa nije gotovo," poručio je Billups.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene