Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mesić o odluci UEFA-e

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Stjepan kazao je kako je očigledno ova odluka rezultirala shodno zakonu velikih brojeva.

"Dovoljno je samo znati koliko Hrvatska ima stanovnika i koliko bi se to moglo reflektirati na ono gdje se skuplja novac, od televizije do prodaje ulaznica. Nas je malo dok ove dvije zemlje spadaju među najveće zemlje u Europi" - kazao je predsjednik Mesić.

Pročitajte i ovo Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara? Stéphane Séjourné (L) i Radoslaw Sikorski (R) Poljska obećala pomoć Ukrajini Francuski ministar pozdravio "povratak" jedne zemlje u Europu: "Vajmarski trokut vraća se u život i smatram da je to dobro"

Prema njegovim riječima odluci Izvršnog odbora UEFE presudila je i politička strana obzirom da je, kako je rekao "jedna zemlja u Europskoj uniji dok druga želi ući u europske integracije".

"Na jednoj strani imate Poljsku koja je u Europskoj uniji, a na
drugoj imate Ukrajinu koja želi ući u euroatlentske integracije pa je vjerojatno i politika odigrala svoju ulogu" - zaključio je hrvatski predsjednik. Na upit novinara treba li se Hrvatska ponovno kandidirati za domaćinstvo Europskog nogometnog prvenstva 2016 godine predsjednik Mesić je odgovorio pozitivno ali, kako je kazao "u toj kampanji on osobno neće puno sudjelovati".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene