Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mancini ostaje u Interu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo dan nakon što je najavio svoj odlazak s mjesta trenera Intera na kraju sezone, Roberto Mancini je izdao priopćenje u kojemu izražava želju za ostankom na klupi aktualnog prvaka Italije i trenutačno vodeće momčadi prvenstva.

Mancini je najavio svoj odlazak s klupe Intera odmah po ispadanju iz Lige prvaka protiv Liverpoola iako ima ugovor na još četiri godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog protoka vremena Trener osumnjičen za bludne radnje pušten na slobodu, ali ima zabranu treniranja Slika nije dostupna Mourinho najbolje plaćeni trener u Europi, slijedi ga Mancini

- Nadam se da svi shvaćaju razočaranje koje sam osjećao u tom trenutku. Nakon utakmice govorio je trener Roberto Mancini iz srca. Zahvaljujem predsjedniku Massimu Morattiju što mi je dao snage, što je razumio i situaciju i mene. Žao mi je za bilo kakve nesporazume koje sam izazvao, stoji u Mancinijevoj izjavi.

Predsjednik Intera Massimo Moratti je rekao:

- Razgovarao sam s Mancinijem i on mi je kazao kako želi ostati u Interu do isteka ugovora, te da sljedeće sezone idemo osvojiti Ligu prvaka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene