Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liverpool u lovu na Cristiana Ronalda i Torresa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi vlasnici Liverpoola, američki tajkuni George Gillett i Tom Hicks, dali su treneru Redsa Rafi Benitezu 150 milijuna funti da na Anfield dovede najbolje svjetske igrače. Prve 'mete' su Cristiano Ronaldo i Fernando Torres.

Liverpoolov šef, Rafa Benitez navodno će dati  'bezobrazno visoku' ponudu za krilo Manchestera  Cristiana Ronalda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Siromašna konobarica na jednu noć Ronaldo majku svog djeteta zaveo riječima 'Ti, ja, je****, je****'! Slika nije dostupna Ili Eto'o ili Ronaldinho

The Daily Mail piše da Benitez  razmišlja o angažmanu Portugalca otkako je saznao da novi vlasnici planiraju utrošiti puno dolara tijekom ljetnih transfera. 

No, unatoč interesu Liverpoola, nema šanse da Alex Ferguson Ronalda prepusti jednom od svojih najvećih rivala čak i ako se Manchester odluči prodati Portugalca. 

S druge strane, novi vlasnici svoj dolazak u klub žele proslaviti na način da Fernanda Torresa 'dostave' Rafi Benitezu.  Španjolac će lovu iskoristiti da nadvisi ponude koje su Chelsea, Arsenal i Manchester dali za zvijezdu Atletico Madrida. 

A s obzirom da su za Torresa zainteresirani i Barcelona i Real Madrid, Benitez će za napadača morati 'istresti' prilično novčića. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene