Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaka postaje kapetan Milana?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Milana Silvio Berlusconi želi da Kaka postane kapetan. Kako je Paolo Maldini sve bliži mirovini, Berlusconi, čini se, želi stati na kraj spekulacijama da će Kaka na ljeto napustiti klub.

Berlusconi je odlučan u tvrdnjama da Kaka i Ronaldinho mogu igrati u istoj momčadi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Bayern - Milan 0:2, Kaka i dalje vodeći strijelac Slika nije dostupna Milan - Bayern 2:2, Kaka vodeći strijelac Lige prvaka

"Kaka će postati naš kapetan. Znam da nismo bili najbolji ove sezone, ali mislim da ćemo u Ligi prvaka pokazati koliko zaista vrijedimo. A u subotu ćemo pobijediti Sienu", rekao je Berlusconi.

Milan je žestoko reagirao na napise španjolskog sportskog dnevnika AS koji je objavio vijest da bi navijači Milana bili presretni da Kaka napusti klub. Na web stranici kluba objavljeno je službeno priopćenje koje demantira takve tvrdnje.

"Ako je Ricky ikada dvojio o ostanku u Milanu, a nije, onda je sada AS sve riješio. Istina je da naši navijači obožavaju Kaku. Predsjednik Galliani je to nebrojeno puta jasno rekao, no ljude koji ne žele slušati ne možete uvjeriti", stoji u propćenju kluba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene