Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ispao Nuernberg; Werder u Ligi prvaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometaši Werdera osvojili su drugo mjesto i izravan plasman u Ligu prvaka, dok je iz Bundeslige ispao Nuernberg - rezime je zadnjega kola Njemačke lige, koje je obilovalo pogocima, čak 38 u devet mečeva.

Nuernberg se porazom kod kuće od Schalke (0:2), za koji je tek od 71. minute igrao Ivan Rakitić, oprostio od Bundeslige, dok je njihov izravni konkurent Arminia Bielefeld uzela bod spasa kdo Stuttgarta (2:2).

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Novi detalji u istrazi 'Klasnić si može priuštiti najzgodniju curu'

Werder Bremen je pobjedom u gostima nad Bayerom (0:1) osigurao drugo mjesto, a u toj utakmici Ivan Klasnić je ušao u igru u 57. minuti u svojoj možda i zadnjoj utakmici za "zelene". Bayer je porazom propustio plasman u Kup UEFA, u koji će HSV, zahvaljujući visokoj pobjedi od 7:0 nad Karlsruheom, a šesti pogodak za HSV zabio je Ivica Olić.

U Kup UEFA će i Wolfsburg zahvaljujući gostujućoj pobjedi od 4:2 nad Borussiom Dortmund, za koju nisu igrali Robert Kovač i Mladen Petrić, koju je sezonu završio kao peti strijelac lige sa 13 pogodaka, koliko je dao i Olić.

Prvak Bayern je proslavio naslov pobjedom od 4:1 nad Herthom, za koju nije igrao Josip Šimunić, a zadnju utakmicu u karijeri odigrao je vratar Bayerna Oliver Kahn, kojeg je u 89. minuti uz ovacije zamijenio Rensing. U tom dvoboju Luca Toni zabio je dvaput i sa 24 pogotka postao prvi strijelac lige.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene