Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Eduardo, Ćorluka i Modrić zasad ostaju, krećemo po Kovača'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gostujući u Temi dana izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić, najavio je kako trojica najboljih igrača u ljetnom prijelaznom roku sigurno ne odlaze iz kluba.

Mamić je i otkrio da se momčadi danas i službeno pridružio 21- godišnji Franc Guela iz Obale Bjelokosti, koji je potpisao četverogodišnji ugovor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ćorluka: 'Svi su u šoku!' Slika nije dostupna Slaven Bilić: 'Dudu mi je kao sin i bitno je da bude dobro'

- Radi se o mladom igraču od kojeg mnogo očekujemo i on je definitivno pojačanje, rekao je Mamić, ne želeći precizirati za koliku će plaću igrati u Dinamu.

- Plaća mu je u rangu naših najboljih igrača, rekao je dodavši da sam transfer nije koštao ništa, budući je Gueli u bivšem klubu istekao ugovor.

Na pitanje što će biti s najboljim 'modrim' igračima, Eduardom, Ćorlukom i Modrićem, koji su i okosnica hrvatske reprezentacije, a cijena im sve više raste i zanimanje stranih klubova sve je veće, Mamić je rakao da zasad ostaju u Dinamu.

- Mogu garantirati da na ljeto ne odlaze, a što će biti poslije, vidjet ćemo. Naša ambicija je jasna - Zagreb zaslužuje klub koji će svake godine 'prezimiti' u europskim natjecanjima i to je cilj prema kojem idemo. U ostvarenju tog cilja trebamo jake igrače kao što je spomenuta trojka, rekao je Mamić i dodao da bi Dinamo, kad bi se sadašnjim igračima pridružio i Robert Kovač, definitivno izašao iz svojih sadašnjih okvira.

- U četvrtak ili petak imamo sastanak s Robertom, no njegov dolazak ne ovisi o nama. On je jedan od 2-3 najbolja obrambena igrača na svijetu, vrlo je skup i zanimljiv mnogim velikim svjetskim klubovima. Mi smo voljni i platiti i k tome kleknuti, ali računamo i na Robertove emocije, činjenicu da je Hrvat i da ga zovemo u hrvatski klub, tu je zatim i kumska veza mog brata Zorana s braćom Kovač. Normalno je nadati se, rekao je Mamić, dodavši da će i financijski biti široke ruke.

- Spremni smo se otvoriti više nego ikad do sada. Dali bi i više nego za Novotnyja, no ne mogu reći koliko jer moram imati neki adut u rukavu, tajnovit je bio izvršni dopredsjednik Dinama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene