Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Boško Balaban u Glasgow Rangersima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
The Daily Mail piše da je bivši hrvatski reprezentativac Dado Pršo Rangersima pronašao zamjenu za sebe - Boška Balabana.

Hrvatski internacionalac Boško Balaban prema pisanju engleskog tiska toliko želi u Glasgow da je treneru Walteru Smithu poslao jasnu "dođi po mene" poruku. Unatoč činjenici da je belgijskom Brugesu pomogao osvojiti nacionalni Kup, 28-godišnji Balaban navodno nije zadovoljan životom u Belgiji. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Barcelona: Ozlijeđena tri navijača Rangersa Slika nije dostupna Balaban ponovno igrač Dinama

"Ako napustim Bruges, to će biti radi neke jače lige i boljeg kluba. Rangersi u svakom slučaju više 'zrače' od Brugesa. Ako daju ponudu za mene, vidjet ćemo što će se dogoditi. U nogometu je isto kao i u drugim poslovima. Ako ti netko ponudi veću plaću, nećeš je odbiti. Ako Bruges ne promijeni svoju politiku ja ći definitivno otići. 10-orici igrača je istekao ugovor i niti jednom nije ponuđen novi. To je nenormalno. A sramota je i da klub poput Brugesa završi prvenstvo na 6. mjestu. Našim navijačima dugujemo puno više", rekao je Balaban za Daily Mail.

Balaban je u 40 utakmica odigranih za belgijskog prvoligaša ove sezone postigao 25 pogodaka. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene