Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blažević: 'Nije prvi put da je sin zaj... tatu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je izbornik napisao navijačku pjesmu, drugi su o njemu napisali knjigu. 'Slaven Bilić: priča o nogometu i rokenrolu' naslov je biografije iz pera novinara Vlade Vurušića.

'Ja sam knjigu pročitao u jednom dahu i uistinu je preporučam svima koji brinu o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji', kaže Ćiro Blažević, jedan od gostiju na promociji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na svečanoj premijeri 'Kraljevog govora' Slaven Bilić: Moje mucanje su svi prihvatili lakše od mene Slika nije dostupna Skromnost joj nije vrlina Nova Klik djevojka: 'Najjači aduti su mi cice, guza i p***'

No, sve koji brinu o hrvatskoj reprezentaciji jučer je zatekla vijest kako je vlasnik Manchester Citya cijelu momčad, uključujući i našeg Vedrana Ćorluku, stavio na transfer listu. Iz kluba su kasnije vijest demantirali. 

'Ja nemam pojma iskreno, isključio sam se totalno iz Citya tako da ne znam što predsjednik ima na umu i ne znam što bih o tome rekao', kaže Vedran Ćorluka.

Vedran se za svoju budućnost ne mora brinuti. Uvjeren je da u Dinamu za njega uvijek ima mjesta.

A na drugoj strani grada, u Kranjčevićevoj, nije više bilo mjesta za Ćiru Blaževića. U kakvim je odnosima, nakon svega, s predsjednikom Medićem? 

'Mi smo u odličnim odnosima kao otac i sin, ali nije to prvi put u životu da je sin zaj... tatu', kaže Blažević.

Ćiro je na promociji knjige i izbornika nazvao sinom. Nadajmo se da će mu sin Bilić na EURU donijeti zadovoljstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene